Följande hotell erbjuder specialpriser för föräldrar och supportrar under Hallbybollen

Hotel Savoy

Välkommen till ProfilHotels Savoy med Jönköping City precis utanför dörren.  Här bor du mitt i staden med direkt tillgång till Jönköpings utbud av nöjen och shopping. Centralstationen tar du dig enkelt till med en fem minuters promenad. Innanför hotellets dörrar råder ett lugn och här sover du gott i Svensk Carpe Diem sängar. Dessutom är alla hotellrum utrustade med hantlar för enklare träning och rainshower-duschar. 

  • Enkelrum: 990sek/natt inkl. frukost
  • Standard twin room: 1190sek/natt inkl. frukost

Bokas via mejl: hotelsavoy@profilhotels.se alt. Telefon 036-173290.  Uppge kod: Hallbybollen 2025för att få tillgång till specialpriser.  Koden är giltig t.o.m. 31/10 2024

Elite Stora Hotellet

I en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt och utsökt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet. Jönköpings gågata passerar hotellets ena gavel vilket gör att du har nära till både shopping och nöjesliv.  Elite Stora Hotellet byggdes under mitten av 1800-talet och är omsorgsfullt renoverat.

John Bauer Hotel

John Bauer Hotel är ett personligt hotell som ligger mitt i centrala Jönköping. Med inspiration av konstnären John Bauer är det väl utvald och personlig inredning som välkomnar hotellets gäster in till en tidlös och internationell miljö.  Hot ellets restaurang Ester Kök & Bar serverar en säsongsanpassad meny med inspiration från dom småländska skogarna. Det finns även en trevlig loungebar, garage i samma byggnad som hotellet samt en relax med bastu och gym.

Specialpris för föräldrar och publik som ska till Hallbybollen: 

  • Early bird – bokas innan 15/9: Enkelrum: 1195:-/natt Dubbelrum: 1395:-/natt 
  • Bokning som görs efter 15/9:Enkelrum: 1495:-/natt Dubbelrum: 1695:-/natt    

Bokas på tel: 036-34 90 00 eller mail:   hotellet@johnbauer.se. Läs mer på vår hemsida: https://www.johnbauer.se/   


Quality Match

Välkommen till Quality Hotel Match, med sina 17 våningar, 229 hotellrum, 10 konferenslokaler, relaxavdelning och utomhusbubbelpool! Hotellet är den naturliga mötesplatsen för både familjer och affärsresande, helt enkelt en perfect Match. Hotellet, som stod färdigt 2022, är hela 60 meter högt och ett nytt landmärke i staden. Gäster och besökare får en vidunderlig utsikt över Vättern, Sveriges näst största sjö, som ligger bara några meter från hotellet.

Bokar du ditt boende på Quality Hotel Match via denna sida ger vi dig 15% rabatt under perioden 3-5 januari 2025.