Vi har möjligheten att kunna erbjuda hotellövernattning i olika prisklasser och ni väljer själva vilket hotell ni vill bo på. Valet gör ni i CupManager antingen i samband med anmälan eller senare (dock senast den 1 december). Vår rekommendation är att ni redan nu väljer det hotell som passar er bäst (först till kvarn gäller).  

Kostnad från 2300 kr per kort i flerbäddsrum och från 2600 kr i enkelrum. Både spelare och ledare måste boka deltagarkort. 

I deltagarkort ingår följande: 

  • Boende på hotell 2 nätter 
  • Frukost dag 2 och 3, lunch dag 2 och 3, middag dag 1 och 2 (Lunch och middag serveras i Hallbybollens regi, alltså inte på hotellet) 
  • Transport (ingår alltid) 
  • Aktivitet

Deltagarkorten ska betalas senast den 1 december 2024. Deltagarkorten kommer att kunna betalas via kort eller KLARNA men vi kommer inte aktivera detta förrän längre fram under hösten så att ni inte behöver betala deltagarkorten redan nu. 

En sammanställning med information om i vilka hallar de olika åldersklasserna preliminärt kommer att spela kommer att publiceras här på hemsidan under sommaren  så att ni har möjlighet att välja ett hotell så nära som möjligt (om ni är tidigt ute). 

Vid bokningen måste ni veta hur många deltagare (dvs spelare och ledare) som behöver boende. Varje lag får boka rum för max 4 ledare. Ni anger antal deltagare och får då upp en lista över tillgängliga hotell och pris per rum. Är ni i nuläget osäkra på det exakta antalet är vår rekommendation att ni hellre bokar ett deltagarkort mer så kan ni senare ta bort det, observera dock sista datum för justering. 

Lunch och middag serveras i matsalar som är nära våra huvudspelplatser. Var laget ska äta sina måltider styrs i första hand av var man spelar sina matcher. Information om detta publiceras via lagkontot i CupManager veckan före cupstart.

Laget är ekonomiskt ansvarigt för eventuella skador som orsakas i hallar, boenden eller matsalar.


Om justering och avbokning av deltagarkort "Hotell"

På en del hotell måste vi avboka rum som inte används tidigare än vi hade velat på grund av hotellens avbokningsregler. Av tabellen nedan framgår det datum som också är datum för sista justering. Justering av antal bäddar/rum både uppåt och nedåt kan därefter inte garanteras. Men vi kommer förstås som vanligt göra vårt bästa att hjälpa er att lösa eventuella problem.

Vid avbokning av deltagarkort "Hotell" efter det datumet som anges nedan i tabellen så kommer vi att återbetala en del av deltagarkortet precis som i de andra kategorierna. Men på grund av hotellens avbokningsregler är vi tvungna att behålla en högre administrationsavgift jämfört med övriga kategorier. Administrationsavgiften är 800 kr i flerbäddsrum och 1200 kr i enkelrum.   

Sammanställning över hotell där du kan boka deltagarkort:

Nedan hittar du hotellen som finns tillgängliga för deltagande lag att boka via CupManager ( uppdaterad 2024-06-13)Deltagarkortspris för boende i dubbelrum  

Deltagarkortspris för boendet i trebäddsrum

Deltagarkortspris för boende i fyrbäddsrum

Deltagarkortspris för boende i fembäddsrum

Deltagarkortspris för boende i  enkelrum

Comfort Hotel Jönköping

Klostergatan 28, 553 17 Jönköping

2562

ej tillgänglig

ej tillgänglig  

ej tillgänglig  

2690

Elite Stora Hotellet

Hotelplan 3, 553 20 Jönköping

ej tillgänglig

2528

2528

ej tillgänglig  

2900

Good Morning Jönköping

Strömsnäsgatan 3, 553 39 Jönköping

2518

2300

ej tillgänglig  

ej tillgänglig  

2600

Grand Hotel Jönköping

Hovrättstorget, 553 21 Jönköping

2808

ej tillgänglig

2608

2568

2600

Profil Hotel Savoy

Brunnsgatan 13-15, 553 17 Jönköping

2658

2462

ej tillgänglig  

ej tillgänglig  

2880

Quality Hotel Match

Brånebacken 4, 553 15 Jönköping

2518

2468

ej tillgänglig  

ej tillgänglig  

ej tillgänglig  

Scandic Elmia

Elmiavägen 8, 554 54 Jönköping

2558

2394

2312

ej tillgänglig 

2680

Scandic Portalen

Barnarpsgatan 6, 553 16 Jönköping

2558

2394

ej tillgänglig

ej tillgänglig 

2680


Mer info om bokning i hotellmodulen:

Logga in på ditt lagkonto och välj  Boka deltagarkort och specialmatoch sedan Boka hotell. Vid bokningen måste ni veta hur många deltagare (dvs spelare och ledare) som behöver boende. Ni måste ange intervallet (3-5 januari 2025). 

Observera att varje lag får boka rum för max 4 ledare. Ni anger antal deltagare och får då upp en lista över tillgängliga hotell och pris per rum. För föräldrar som vill sova över på hotell hänvisar vi till specialerbjudanden som vi har fått från ett antal hotell. Mer info se  Supporterhotell (hallbybollen.se

CupManager föreslår en rumsfördelning utifrån antal personer som ni vill boka för och sökresultatet presenteras med det billigaste alternativet först. 

Är ni i nuläget osäkra på det exakta antalet är vår rekommendation att ni hellre bokar ett deltagarkort mer så kan ni senare ta bort det.  Systemet visar nu en lista över alla hotell som har lediga rum för det antal deltagare som du angivit. Du kan nu välja det hotellet som passar dig bäst genom att välja  Gå vidare och välj rum

Tänk på att priset som visas i CupManager när man bokar är per rum (alltså inte per deltagare) och att det finns rum i flera olika storlekar.  

Totalsumman som visas är den avgift som ni ska betala in till Hallbybollen senast den 1 december. Det här är hela kostnaden för alla era deltagarkort och i kostnaden ingår lunch och middag, transport, aktivitet samt bad. Ni behöver inte boka något mer deltagarkort. 

I början av december kommer ni att behöva skicka in namnlistor på rumsfördelningen. Hallbybollens cupteam kommer att ta kontakt med er när det är dags.