Kostnad från 1795 kr per kort I deltagarkortet ingår: 

  • Boende på hårdförläggning på hotell (konferensrum) 2 nätter
  • Frukost dag 2 och 3, lunch dag 2 och 3, middag dag 1 och 2 
  • Transport (ingår alltid) 
  • Aktivitet som anordnas istället för landskamp 

Deltagarkorten ska betalas senast den 1 december 2024. Deltagarkorten kommer att kunna betalas via kort eller KLARNA men vi kommer inte aktivera detta förrän längre fram under hösten så att ni inte behöver betala deltagarkorten redan nu. 

Boendet publiceras via lagkontot i CupManager senast vecka 52. Ni kommer då även få kontaktuppgifter till hotellet som ni kontaktar för att komma överens om ankomsttid. 

Vi prioriterar er säkerhet och minst en vuxen ledare ska bo tillsammans med laget. 

Räddningstjänsten har strikta regler om hur många personer som får bo i varje rum och hur madrasserna ska placeras. Dessa regler måste följas. Lagansvarig får information i samband med incheckningen på förläggningen och är ansvarig för att följa gällande regler. 

OBS att breda "King size" madrasser inte är tillåtna för en enskild person vid hårdförläggning, men det är tillåtet för två personer att dela på en bred madrass. Antalet platser är beräknade efter standardmått (90-100 cm). 

För att utnyttja våra boenden så effektivt som möjligt så kan det bli aktuellt att förlägga lag från samma förening och åldersklass i samma rum. Hårdförläggning ska vara utrymd senast kl. 12 den 5 januari. Bagage kan förvaras på Cupcentret på Elmia eller på Junedalsskolan.  Var laget ska äta sina måltider styrs i första hand av var man spelar sina matcher. Information om detta publiceras via lagkontot i CupManager veckan före cupstart. 

Laget är ekonomiskt ansvarigt för eventuella skador som orsakas i hallar, boenden eller matsalar.