Vi serverar inga måltider som innehåller nötter och det är inte heller tillåtet att ta med något livsmedel eller godis som innehåller nötter till Hallbybollens hallar och boenden!

Måltidsinformation

Frukost
Vi serverar frukost på de flesta förläggningarna. I de fall vi inte har möjlighet att servera frukost på förläggningen serveras den i närmast belägna förläggning. På några mindre förläggningar där få lag ligger förlagda och som ligger långt ifrån frukostservering ställs frukost ut och lagen får servera sig själva. Frukost serveras från klockan 6.30 - 10.00.

Lunch och middag
Lunch och middag serveras på Elmia och i Junedalsskolans matsal. Var laget ska äta sina måltider styrs i första hand av var man spelar sina matcher. Information om detta publiceras via lagkontot i CupManager veckan före cupstart.

På sista dagen äter lagen i den matsal som ligger närmast där man spelar sina matcher (oavsett vilken matsal man tidigare blivit tilldelad). 

Serveringstider

Uppdateras under hösten

Vi har generösa öppettider i våra matsalar. Skulle det ändå inte vara möjligt för ett lag att hinna äta i matsalen antingen före eller mellan matcherna, så har vi i år möjlighet att förbeställa utkörning av matlådor till den hall man spelar i.

Matsedel

Uppdateras under hösten

Ingen av våra lagade måltider innehåller fläskkött.

Observeraatt det inte serveras lunch på fredagen den 3 januari utan första måltid är middagen som serveras från kl 15.00!

Frukost: I frukost ingår fil/ yoghurt  med flingor/müsli, 2 sorters bröd med pålägg, gröt, mjölk samt té eller kaffe till ledare.

Specialmat

Det är mycket viktigt att ni anmäler specialmat för de deltagare som behöver det så tidigt som möjligt dock senast den 1 december. För specialkost som anmäls efter det kan vi inte garantera att vi kan lösa det. Registrera specialkost gör man under "Boka deltagarkort och specialmat"

För deltagare som beställt specialmat så går man och frågar kökspersonalen för att få sin beställda måltid.

Kiosker

Uppdateras under hösten