Hallbybollen 2021 är inställd!

Skrivet 19 november 2020 17:50

Vi hade hoppats in i det sista men med tanke på att utvecklingen av pandemin pekar åt fel håll och på grund av myndigheternas nya restriktioner så har cupledningen för Hallbybollen och IF Hallby Handbolls styrelse fattat det tråkiga beslutet att ställa in Hallbybollen 2021 den 4-6 januari.

Vi har lagt ner många timmar under sommaren och hösten för att göra coronasäkra anpassningar och lösningar som vi nu tar med oss för kommande turneringar.

Vi bokar av de hotellrum som ni har bokat via oss i CupManager. För lag som har gjort egna bokningar så behöver ni själva ta kontakt med dessa boenden.

Det finns möjlighet att låta anmälningsavgiften kvarstå till Hallbybollen 2022. Genom att låta anmälningsavgiften stå kvar så undviker ni eventuella prishöjningar för Hallbybollen 2022 och kan vara säkra på er plats.

För de som önskar få tillbaka anmälningsavgiften behöver man meddela oss följande uppgifter, som även meddelats i särskilt utskick till alla anmälda lag:
  • vilken förening och åldersklass det gäller
  • anmälnings-ID
  • kontonummer och clearingnummer samt vilken bank
  • kontoinnehavarens namn.

Detta gör ni enklast genom att skicka ett meddelande via ert lagkonto i CupManager men det går även att maila till bolleninfo@hallbyhandboll.se.

På grund av permitteringar av vår kanslipersonal som sköter utbetalningar ber vi er att ha tålamod med återbetalningarna. Vi räknar med att återbetala under december och januari månad.

Stort tack för alla glada tillrop och ert tålamod och förtroende. Vi i cupledningen börjar inom kort med planeringen av Hallbybollen Beach den 12-13 juni 2021 samt planeringen av Hallbybollen 2022 (preliminärt datum 6-8 januari 2022).

Varmt välkomna tillbaks till Hallbybollen.

/Hallbybollens cupteam

Nästa nyhet: Aktuell information 2020-11-03

Skrivet 03 november 2020 19:00
Den senaste veckan har det ju kommit en del rekommendationer för olika län och som vi har fått en del frågor om. Vår förhoppning är fortfarande att vi ska kunna genomföra turneringen men som vi skrivit tidigare så kommer det att ske under anpassade former. Vi sätter säkerheten först. Vi bevakar utvecklingen kontinuerligt oc kommer att ta ett slutgiltigt beslut senast i månadsskiftet november/d... Läs mer
Säkra Stormtrivs Atteviks Hobby Mårdskogs Passera Elite Hotel City Hotel Länsförsäkringar O'Learys Tosito JEMAB Nybergs bil Rosenlunds Åkeri Bygginvest Destination Jönköping Kempa Ny position FC Gruppen Stadium ICA Maxi Stormarknad INEV Axelent Nordic Wellness HAGS SmålandsBussen Huset Invest CaféBar Skanska Rental Hall Media