Stenungsunds HK väljer Hallbybollen!

Förra året var flera lag från Stenungsunds HK på Hallbybollen och de var så nöjda att man nu valt Hallbybollen 2020 som föreningscup och har nu anmält 24 lag till Hallbybollen 2020.

Vi passade på att ställa några frågor till föreningens kansli:

Ni har anmält 24 lag till Hallbybollen 2020 och åker med alla era ungdomslag. Varför valde ni att anmäla er till Hallbybollen 2020?

Svar : Vi tycker att Hallbybollen är en passande cup för våra ungdomslag som dels får åka iväg och sova över tillsammans, spela rolig och bra handboll samt upptäcka de event ni har runtomkring cupen. Det skapar en föreningsgemenskap som ingår i vår värdegrund.

Vilka delar ser ni mest fram emot och vilka förhoppningar har ni?

Svar : Vi har två stora förhoppningar och de är kopplade till tidigare fråga. 1, att få spela bra handboll mot lag vi vanligtvis inte möter i serien. 2, skapa en föreningsgemenskap genom att åka alla lag till samma ställe, att hela föreningens lag sover i samma skola och träffar varandra under en hel helg.

Varför kan ni rekommendera Hallbybollen för andra lag?

Svar : Känslan kring Hallbybollen är att den är väl planerad. Kvalité före kvantitet (även om kvantitet även finns med) De ungdomslag från vår förening som tidigare åkt på Hallbybollen är jättenöjda!

Stenungsunds HK har också blivit så inspirerade av bl.a. Hallbybollen att de nu till sommaren startar upp en egen cup:

Stenungscupen – Västkustens handbollsfest 30/8-1/9 riktar sig mot flickor och pojkar födda 05-06. Cupen fokuserar på B-Ungdom eftersom de i år kommer att spela USM för första gången och då är det bra att spela matcher mot många lag där varje match gäller något. Mer information finns på: stenungscupen.se . Anmälan stänger 26:e juni