Vi har möjligheten att kunna erbjuda hotellövernattning i olika prisklasser och ni väljer själva vilket hotell ni vill bo på. Valet gör ni i CupManager antingen i samband med anmälan eller senare (dock senast den 1 december). Vår rekommendation är att ni redan nu väljer det hotell som passar er bäst (först till kvarn gäller).  

Kostnad från 2300 kr per kort i flerbäddsrum och från 2600 kr i enkelrum. Både spelare och ledare måste boka deltagarkort. 

I deltagarkort ingår följande: •

  • Boende på hotell 2 nätter 
  • Frukost dag 2 och 3, lunch dag 2 och 3, middag dag 1 och 2 (Lunch och middag serveras i Hallbybollens regi, alltså inte på hotellet) 
  • Transport (ingår alltid) 
  • Landskampsbiljett 

Deltagarkorten ska betalas senast den 1 december 2023. Deltagarkorten kommer att kunna betalas via kort eller KLARNA men vi kommer inte aktivera detta förrän längre fram under hösten så att ni inte behöver betala deltagarkorten redan nu. 

En sammanställning med information om i vilka hallar de olika åldersklasserna preliminärt kommer att spela kommer att publiceras här nedan  innan sommaren så att ni har möjlighet att välja ett hotell så nära som möjligt (om ni är tidigt ute). 

Vid bokningen måste ni veta hur många deltagare (dvs spelare och ledare) som behöver boende. Varje lag får boka rum för max 4 ledare. Ni anger antal deltagare och får då upp en lista över tillgängliga hotell och pris per rum. Är ni i nuläget osäkra på det exakta antalet är vår rekommendation att ni hellre bokar ett deltagarkort mer så kan ni senare ta bort det. 

Lunch och middag serveras i matsalar som är nära våra huvudspelplatser. Var laget ska äta sina måltider styrs i första hand av var man spelar sina matcher. Information om detta publiceras via lagkontot i CupManager veckan före cupstart.

Nytt för Hallbybollen 2024 är att lagen kan beställa utkörning av lunchen till en specifik hall ifall laget inte har möjlighet att ta sig till den matsal där man egentligen ska äta. Mer information om hur detta bokas kommer under hösten.

Laget är ekonomiskt ansvarigt för eventuella skador som orsakas i hallar, boenden eller matsalar.

Sammanställning över hotell där du kan boka deltagarkort:

Information kommer att publiceras innan sommaren


Klicka här för information om bokning av hotell för föräldrar. 


Mer info om bokning i hotellmodulen:

Logga in på ditt lagkonto och välj  Boka deltagarkort och specialmat och sedan Boka hotell. Vid bokningen måste ni veta hur många deltagare (dvs spelare och ledare) som behöver boende. Ni måste ange intervallet (4-6 januari 2024). 

Observera att varje lag får boka rum för max 4 ledare. Ni anger antal deltagare och får då upp en lista över tillgängliga hotell och pris per rum. För föräldrar som vill sova över hänvisar vi direkt till hotellen.

Systemet föreslår en rumsfördelning utifrån antal personer som ni vill boka för och sökresultatet presenteras med det billigaste alternativet först. 

Är ni i nuläget osäkra på det exakta antalet är vår rekommendation att ni hellre bokar ett deltagarkort mer så kan ni senare ta bort det. Antal deltagarkort måste ni ha justerat senast den 12 december.

Systemet visar nu en lista över alla hotell som har lediga rum för det antal deltagare som du angivit. Du kan nu välja det hotellet som passar dig bäst genom att välja  Gå vidare och välj rum

Tänk på att priset som visas när man bokar är per rum (alltså inte per deltagare) och att det finns rum i flera olika storlekar.  

Totalsumman som visas är den avgift som ni ska betala in till Hallbybollen senast den 1 december. Det här är hela kostnaden för alla era deltagarkort och i kostnaden ingår lunch och middag, transport, landskampsbiljett samt bad. Ni behöver inte boka något mer deltagarkort. Det här ersätter alltså det gamla deltagarkortet Hotell (kat C1 och C2) som några av er känner igen. 

I början av december kommer ni att behöva skicka in namnlistor på rumsfördelningen. Hallbybollens cupteam kommer att ta kontakt med er när det är dags för det.