Påminnelse om att boka och betala deltagarkort senast 1 december

Anmälningstiden gick ut i förra veckan och med 45 dagar kvar till cupen har vi i nuläget gett plats till 344 lag. Vi har på grund av urdragning ett ledig plats i F13. I övriga klasser kan man fortfarande anmäla sig, men man hamnar då på reservlista och vi kontaktar er om en plats blir ledig.

Vi vill påminna om att det är hög tid att beställa deltagarkorten via ert lagkonto (utskick har gjorts till alla lag i förra veckan). Tänk på att samtliga spelare och ledare behöver ha deltagarkort. Detta gäller såväl lag som har bokat boende via Hallbybollen (kategori A-C), har eget boende (kategori D) och lokala lag (kategori E). Deltagarkorten ska vara beställda OCH betalda senast den 1 december. Ni väljer själv om ni vill betala via kort, Klarna eller om ni betalar in summan på Hallbybollens bankgiro.


Justering av antal deltagarkort

 • Fram till den 12 december 2021 kan ni justera antal deltagarkort och även lägga till enstaka deltagarkort. Betalning för dessa deltagarkort ska vara gjort senast den 17 december 2021.
 • Den 13 december 2021 stänger vi funktionen att beställa deltagarkort via CupManager och därefter kan komplettering ske endast i mån av plats och i direkt kontakt med oss.
 • För deltagarkort som avbokas efter den 12 december 2021 tar vi ut en administrationsavgift på 500 kr per avbokat deltagarkort kategori A-D samt 50 kr per avbokat deltagarkort i kategori E. (OBS! Hallbybollen kräver inte läkarintyg vid avbokning). Administrationsavgiften gäller även om deltagare inte kan delta på grund av Covid-19 och täcker de kostnader som vi inte kan undvika så sent. 

  Specialkost
Om ni har deltagare som behöver specialkost så behöver även detta vara registrerat via ert lagkonto senast den 1 december. Vi kan inte garantera att vi kan lösa specialkost som anmäls efter den 1 december eftersom våra leverantörer måste beställa maten i god tid innan julhelgerna. Så kolla gärna en extra gång bland era deltagare!

Landskampen
Nu är det också klart att Sveriges herrar kommer att möta Nederländerna i herrlandskampen i Husqvarna Garden (före detta Kinnarps Arena). Matchen spelas kl 19 den 6 januari och alla matcher kommer att sluta i god tid innan landskampen. Inga matcher kommer att spelas efter landskampen. Vi har tyvärr i nuläge inte någon mer information vad som gäller angående vaccinationsbevis för våra deltagare utan ber att få återkomma om det. 


Åtgärder med anledning av Covid-19

 • Ledare, domare, funktionärer samt publik ansvarar för egen självskattning inför och under turneringen. Har man symtom, även om de är milda, ska man stanna hemma, testa sig och följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 
 • Det kommer inte vara tillåtet med publik i de hallar som saknar läktare (Idrottshuset B och C, Sandahallen samt Attarpshallen B). Publik behöver visa vaccinationsbevis för att kunna komma in på läktarna i övriga hallar. Endast deltagande lag, domare och de funktionärer som behövs äger rätt att komma in till planerna och omklädningsrummen.
 • Vi vill också be er att ha beredskap så att deltagare som uppvisar symtom under turneringen kan hämtas.
 • Vi uppmanar samtliga deltagare att undvika onödiga samlingar och trängsel och att ta hänsyn även i samhället utanför våra hallar och förläggningar. Lag som har möjlighet att byta om och duscha på sin förläggning ombeds att göra det. Lokala lag ska byta om och duscha hemma.
 • De anvisningar och begränsningar som gäller i hallar, boenden mm måste följas.

Några andra viktiga punkter

 • Tävlingsbestämmelserna hittar ni på här. På hemsidan finns också Vanliga frågor.
 • Spelprogrammet kommer att publiceras på hemsidan senast vecka 51.
 • Information om boende på hårdförläggning kommer att publiceras via ert lagkonto senast vecka 52.

Om ni har frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er genom att skicka ett meddelande via ert lagkonto.