Imorgon är det dags!

Skrivet 04 januari 2017 09:35
Ändrad 04 januari 2017 09:38
Nu är det faktiskt dags och imorgon börjar Hallbybollen 2017! Då vill vi hinna med ett par sista påminnelser innan ni kommer till Jönköping:


  • Incheckning görs fr.o.m. i år på Elmia i vårt nya cupcenter vid ingången till Lobby Syd. Alltså ingen incheckning på Idrottshuset!
  • Kontakta också er boendevärd och bestäm tid för ankomst, så ni inte behöver vänta vid boendet. Om ni har problem att hitta kontaktuppgifter via lagkontot så finns en lista här.
  • Till sist uppmanar vi också alla som inte gjort det att gå in på lagkontot i CupManager och registrera era spelare, så behöver ni inte krångla med det vid incheckning eller inför match (laguppställning skall vara registrerad senast 60 min innan första match)!


Välkomna till Hallbybollen 2017!

/Cupteamet

Nästa nyhet: Kontaktuppgifter skolvärdar

Skrivet 03 januari 2017 16:06
En del har hört av sig och haft problem att hitta kontaktuppgifterna till boendevärdarna på våra hårdförläggningar via lagkontot i CupManager. Därför har vi gjort en sammanfattad lista över alla boendevärdar i PDF-format som ni kan hitta här på hemsidan. Ni är välkomna från kl 10, men det allra bästa är att ni ringer era boendevärdar i förväg och bestämmer en tid med dem när ni kommer till boe... Läs mer
Säkra Stormtrivs Atteviks Hobby Mårdskogs Passera Elite Hotel City Hotel Länsförsäkringar O'Learys Tosito JEMAB Nybergs bil Rosenlunds Åkeri Bygginvest Destination Jönköping Kempa Ny position FC Gruppen Stadium ICA Maxi Stormarknad INEV Axelent Nordic Wellness HAGS SmålandsBussen Huset Invest CaféBar Skanska Rental Hall Media