Anmälan stängs tillfälligt!

Skrivet 29 september 2020 12:19
Ändrad 03 oktober 2020 10:36
Vi stänger anmälan tillfälligt under ett antal dagar för att kunna lägga in vissa justeringar gällande lagtyperna.

Som vi har informerat om tidigare kommer vi inte kunna tillhandahålla samma mängd med hårdförläggning som ett vanligt år. Efter ett mycket bra samarbete med de lokala hotellen har vi dock möjligheten att erbjuda en hel del hotellrum till en billigare peng.

Vi kommer att gå ut med mer information till berörda lag inom kort så ha lite tålamod. Vi ser samtidigt över priset på deltagarkorten eftersom vissa delar inte längre kommer att ingå (bl.a. transport).

Vi har fullt i de allra flesta klasserna men det går att bra att ställa sig på kö.

I följande klasser finns enstaka platser kvar: P9/10, P12, P16, P18, F14 och F18.

För lag som vill anmäla sig under tiden så skickar ni ett mail till bolleninfo@hallbyhandboll.se där ni anger förening och vilken klass ni är intresserade av.

Nästa nyhet: Senaste nytt från Hallbybollen

Skrivet 18 september 2020 07:05
Vi ställer inte in vi ställer om Vår ambition är att kunna göra genomföra Hallbybollen 4-6 januari 2021 och ge alla deltagare en fantastisk handbollsupplevelse. Vi ser att det finns ett stort intresse ute i Handbollssverige. Vi i cupteamet följer noggrant utvecklingen och arbetar för fullt med att planera cupen. För att kunna genomföra en säker turnering ser vi att vi kommer att behöva göra vi... Läs mer
Säkra Stormtrivs Atteviks Hobby Mårdskogs Passera Elite Hotel City Hotel Länsförsäkringar O'Learys Tosito JEMAB Nybergs bil Rosenlunds Åkeri Bygginvest Destination Jönköping Kempa Ny position FC Gruppen Stadium ICA Maxi Stormarknad INEV Axelent Nordic Wellness HAGS SmålandsBussen Huset Invest CaféBar Skanska Rental Hall Media