Vanliga frågor

Hur betalar man cupen och när är sista datum för det?
Betalningsuppgifter finns under Ekonomi som du hittar när du loggar in via ditt lagkonto i CupManager. OBS! Du får ingen faktura.
Viktigt: Sista datum för laganmälan är 15 november 2020 och anmälan är bara preliminär fram till att betalning inkommit (efter högst 20 dagar).

Vad händer om Hallybollen ställs in på grund av Corona?
Cupledningen bevakar utvecklingen kontinuerligt. Ifall cupen behöver ställas in kommer vi att betala tillbaka erlagda avgifter.

Jag har inte fått inloggningsuppgifter till lagkontot?
Dina uppgifter kan ha fastnat i ditt spamfilter, kolla skräpposten. Om inte du hittar ditt lösenord eller har glömt, hör av er så skickar vi ny till den mailadress som är angiven i anmälan.

Hur beställer jag deltagarkort?
OBS: Ni beställer era deltagarkortkort via lagkontot i CupManager, kontaktpersonen (den som anmält laget) har fått användaruppgifter samt de ledare som ni själva har lagt till. Har ni glömt lösenordet, hör av er eller klicka på "glömt lösenord" så får ni hjälp med nytt.
Betalningen av deltagarkort måste vi ha erhållit den 1 december. (Det går att köpa till/justera enstaka deltagarkort på plats) För deltagarkort som avbokas efter den 12 december tar vi ut en avgift administrativ avgift på 500 kr.

Vad innebär deltagarkortet "Kategori B - Hårdförläggning exkl transport"?
Om ni vill ha ett bra boende lite billigare och har tillgång till egen transport så kan vi verkligen rekommendera det här alternativet! Ni bor då i skolsal, konferensrum eller liknande på boenden där cupbussen inte passerar och det saknas bra förbindelse med kollektivtrafik. Avståndet mellan boendena och spelplatserna är mellan 10 och 25 min med bil. Dessa deltagarkort kostar 150 kr mindre än kategori A - Hårdförläggning inkl transport.

När startar och avslutas cupen?
Den drar igång ca. 12.00 måndagen 4/1 och avslutas på onsdagen 6/1 ca. 18.30 och senast kl.19.00 i vissa hallar.

Mellan vilka tider spelas matcherna?
Första matchstart den 4/1 är kl 12.00. Dag två och tre är första matchstart kl 8.00. I åldersklass U11 och yngre är sista matchstart senast kl 20.00 och I U12-U18 är senaste matchstart 21.30.

När kommer lottningen och spelprogrammet ut på hemsidan?
Vecka 51 hittar ni den här på vår hemsida.

Kan alla se elitmatchen i SHE?
Alla som har köpt deltagarkort får också biljett till eltimatchen. Matcherna gör uppehåll under under tiden så att alla kan se matchen.

När får vi reda på var vi ska bo?
Vecka 52 kommer detta att publiceras i ert lagkonto i CupManager. För er som bor i hårdförläggning kommer ni då också att få kontaktuppgifter till boendevärden så att ni kan ta kontakt och bestämma ankomsttid i förväg.

Vart ska vi vända oss när vi kommer till cupen?
Ni hämtar ut gäst-/deltagarkort och annan information i cupcentret på Elmia i Jönköping (nära Kinnarps Arena). OBS ingång genom Lobby Syd, ej via Tipshallen/D-hallen. För de lag som spelar sina matcher på Idrottshuset finns det även möjlighet att checka in där.

Vi skulle behöva ändra antalet deltagarkort, hur gör vi?
Deltagarkorten ska vara beställda och betalade innan den 1 december 2020. Sista dag att komplettera med enstaka deltagarkort via lagkontot är den 12 december. Därefter stänger vi funktionen att beställa deltagarkort och man kan då endast beställa fler deltagarkort i mån av plats och i direkt kontakt med Hallbybollens Cupteam. Dessa deltagarkort betalas i samband med incheckningen. Vi tar betalkort och Swish.

Kan vi avboka deltagarkort?
För deltagarkort som avbokas efter den 12 december 2020 tar Hallbybollen ut en administrationsavgift på 500 kr per avbokat deltagarkort. Återbetalning av avbokade deltagarkort kommer att göras efter avslutad cup. Innan den 12 december kan man avboka utan avgift. Hallbybollen kräver inte läkarintyg för återbetalning.

Hur anmäler vi önskemål om specialkost?
Behov av specialkost anmäls via lagkontot i CupManager senast den 1 december 2020. Eftersom vi behöver beställa specialkost tidigt i förväg av matsalarna så finns det ingen möjlighet för oss att garantera att man kan få specialkost om man inte anmäler innan dess.

Hur behandlar ni personuppgifter?
I Hallbybollens integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har.
Säkra Stormtrivs Atteviks Hobby Mårdskogs Passera Elite Hotel City Hotel Länsförsäkringar O'Learys Tosito JEMAB Nybergs bil Rosenlunds Åkeri Bygginvest Destination Jönköping Kempa Ny position FC Gruppen Stadium ICA Maxi Stormarknad INEV Axelent Nordic Wellness HAGS SmålandsBussen Huset Invest CaféBar Skanska Rental Hall Media