Vanliga frågor

Hur betalar man cupen och när är sista datum för det?
Betalningen sker via fakturan som skapas under "Mina sidor" i CupManager, när man anmäler sig eller bokar boende.
Viktigt: Sista datum för laganmälan är 15 november och anmälan är bara preliminär fram till att betalning inkommit (efter högst 20 dagar).

Jag har inte fått inloggningsuppgifter till Mina sidor?
Dina uppgifter kan ha fastnat i ditt spamfilter, kolla skräpposten. Om inte du hittar ditt lösenord eller har glömt, hör av er så skickar vi ny till den mailadress som är angiven i anmälan.

Hur beställer jag gästkort?
OBS: Ni beställer era gästkort via Mina sidor i CupManager, kontaktpersonen (den som anmält laget) har fått användaruppgifter. Har ni glömt lösenordet, hör av er eller klicka på "glömt lösenord" så får ni hjälp med nytt. Betalningen av gästkort måste vi ha erhållit den 1 december. (Det går att köpa till/justera enstaka gästkort på plats) För gästkort som avbokas efter den 10 december tar vi fr.o.m. i år ut en avgift administrativ avgift på 500 kr.

När startar och avslutas cupen?
Den drar igång ca. 11.30 fredagen 5/1 och avslutas på söndagen 7/1 ca. kl.18.00

När kommer lottningen och spelprogrammet ut på hemsidan?
I mitten av december hittar ni den här på vår hemsida.

Kan alla se landskampen?
Ja, matcherna gör uppehåll under lördagen den 6 januari så att alla kan se landskampen. Du har fritt inträde när du har löst ett gästkort.

När får vi reda på vilken skola vi hamnar på?
Senast en vecka innan cupen startar ska det vara klart och finnas under "Mina sidor" och på hemsidan.

Vart ska vi vända oss när vi kommer till cupen?
Ni hämtar ut gäst-/deltagarkort och annan information i cupcentret på Elmia i Jönköping (nära Kinnarps Arena). OBS ingång genom Lobby Syd, ej via tipshallen.

Vi skulle behöva fler gästkort, hur gör vi?
Det enklaste sättet att beställa fler gästkort är via "Mina sidor". Man kan också alltid komplettera med enstaka gästkort i cupcentret på Elmia. Vi tar betalkort eller kontanter.

Kan man köpa enstaka matbiljetter?
Ja, det kan man göra, de kostar 75:- st. OBS dock att det är i mån av tillgång och att det bara går att köpa enstaka matbiljetter till restaurangerna på Elmia (eftersom vi redan är uppe i maxantalet som kan serveras i Junedalsskolans matsal).

Säkra Stormtrivs Atteviks Hobby Mårdskogs Passera Xano Elite Hotel Bolt City Hotel Länsförsäkringar O'Learys Tosito ITAB JEMAB Nybergs bil Rosenlunds Åkeri Work System