Vanliga frågor

Uppdaterat 2020-11-01

Hur betalar man cupen och när är sista datum för det?
Betalningsuppgifter finns under Ekonomi som du hittar när du loggar in via ditt lagkonto i CupManager. OBS! Du får ingen faktura.
Uppdatering 2020-11-01: Det går fortfarande att anmäla sig och vi tar ett slutgiltigt beslut om cupen kan genomföras senast i månadskiftet november/december. Ni kan avvakta med att betala in anmälningsavgiften tills vidare.

Vad händer om Hallybollen ställs in på grund av Corona?
Cupledningen bevakar utvecklingen kontinuerligt. Ifall cupen behöver ställas in kommer vi att betala tillbaka erlagda avgifter.

Kommer det att vara tillåtet med publik under Hallbybollen 2021?
Nej, vi kommer i nuläget inte att tillåta publik på matcherna. Vår förhoppning är att vi kan använda läktare och sidoutrymmen för lagen att vistas mellan matcherna.

Hur kan jag följa mitt barn eller barnbarn under turneringen?
Eftersom vi inte tillåter publik kommer vi att sända samtliga matcher via SolidSport.

Jag har inte fått inloggningsuppgifter till lagkontot?
Dina uppgifter kan ha fastnat i ditt spamfilter, kolla skräpposten. Om inte du hittar ditt lösenord eller har glömt, hör av er så skickar vi ny till den mailadress som är angiven i anmälan.

Hur beställer jag deltagarkort?
OBS: Ni beställer era deltagarkortkort via lagkontot i CupManager, kontaktpersonen (den som anmält laget) har fått användaruppgifter samt de ledare som ni själva har lagt till. Har ni glömt lösenordet, hör av er eller klicka på "glömt lösenord" så får ni hjälp med nytt.
Betalningen av deltagarkort måste vi ha erhållit den 1 december. För deltagarkort som avbokas efter den 1 december tar vi ut en avgift administrativ avgift på 500 kr.

Hur gör jag för att boka hotellrum till mitt lag?
Från och med i år bokar lagen själva sina hotellrum direkt via CupManager. Vi har tagit fram en lathund för bokning av hotellrum.

När startar och avslutas cupen?
Den drar igång ca. 12.00 måndagen 4/1 och avslutas på onsdagen 6/1 ca. 18.30 och senast kl.19.00 i vissa hallar.

Mellan vilka tider spelas matcherna?
Första matchstart den 4/1 är kl 12.00. Dag två och tre är första matchstart kl 8.00. I åldersklass U11 och yngre är sista matchstart senast kl 20.00 och I U12-U18 är senaste matchstart 21.30.

När kommer lottningen och spelprogrammet ut på hemsidan?
Vecka 51 hittar ni den här på vår hemsida.

Hur blir det med elitmatchen i SHE?
Elitmatchen i SHE mellan Skuru IK och H65 Höör i Husqvarna Garden (tidigare Kinnarps Arena) utgår tyvärr pga publikrestriktionerna. Tanken var att sätta publikrekord för en dammatch men detta kommer tyvärr inte vara möjligt.

Matchbiljetten är därför borttagen från deltagaravgiften.

När får vi reda på var vi ska bo?
Lag som bor på hotell kommer från i år att själva kunna välja vilket hotell de skall bo på (bokas i CupManager).

För lag som bor på hårdförläggning kommer detta att publiceras i ert lagkonto i CupManager senast vecka 52. För er som bor i hårdförläggning kommer ni då också att få kontaktuppgifter till boendevärden så att ni kan ta kontakt och bestämma ankomsttid i förväg.

Vart ska vi vända oss när vi kommer till cupen?
Vi återkommer om hur incheckning kommer att gå till i år-

Vi skulle behöva ändra antalet deltagarkort, hur gör vi?
Deltagarkorten ska vara bokade senast den 1 november 2020. Det går att justera antal fram till den 1 december.

Samtliga deltagarkort ska vara betalade senast den 1 december 2020. Därefter stänger vi funktionen att beställa deltagarkort och man kan då endast beställa fler deltagarkort i mån av plats och i direkt kontakt med Hallbybollens Cupteam. Dessa deltagarkort betalas i samband med incheckningen. Vi tar betalkort och Swish.

Kan vi avboka deltagarkort?
För deltagarkort som avbokas efter den 1 december 2020 tar Hallbybollen ut en administrationsavgift på 500 kr per avbokat deltagarkort. Återbetalning av avbokade deltagarkort kommer att göras efter avslutad cup. Innan den 1 december kan man avboka utan avgift. Hallbybollen kräver inte läkarintyg för återbetalning.

Hur anmäler vi önskemål om specialmat?
Behov av specialmat anmäls via lagkontot i CupManager senast den 1 december 2020. Eftersom vi behöver beställa specialmat tidigt i förväg av matsalarna så finns det ingen möjlighet för oss att garantera att man kan få specialmat om man inte anmäler innan dess.

Hur behandlar ni personuppgifter?
I Hallbybollens integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har.
Säkra Stormtrivs Atteviks Hobby Mårdskogs Passera Elite Hotel City Hotel Länsförsäkringar O'Learys Tosito JEMAB Nybergs bil Rosenlunds Åkeri Bygginvest Destination Jönköping Kempa Ny position FC Gruppen Stadium ICA Maxi Stormarknad INEV Axelent Nordic Wellness HAGS SmålandsBussen Huset Invest CaféBar Skanska Rental Hall Media