Vi måste tyvärr ställa in Hallbybollen Beach den 14 juni 2020

Cupledningen för Hallbybollen Beach har nu tagit beslut att vi får ställa in Hallbybollen Beach detta år med tanke på den rådande situationen i samhället. Vi har försökt avvakta med beslutet i förhoppning om att kunna genomföra turneringen men med tanke på de senaste rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten tog vi igår beslutet att ställa in. Resonemanget var att vi vill genomföra en turnering i toppklass, vilket vi inte kommer att kunna göra under dessa omständigheter.

Detta gör däremot inte att vi gräver ner oss i sanden, vi kommer istället påbörja planering redan nu för att kunna genomföra Hallbybollen Beach nästa år. Vi vill kunna erbjuda en fantastisk dag av Beachhandboll på stranden här i Jönköping. All den planering som vi redan gjort för sommarens turnering kommer vi istället att ta med oss till nästa års turnering som ska bli om möjligt ännu bättre.

Tack till alla lag som anmält sig till Hallbybollen Beach, vi såg fram emot en härlig och solig dag på stranden den 14 juni. Vi har också hört rykten om att det ändå skulle regna den dagen, vilket gör att nästa års turnering kommer bli ännu bättre!

Alla inbetalda lagavgifter betalas självklart tillbaka.

Om ni har några frågor är ni hjärtligt välkomna att höra av er!

Inbjudan till "vanliga" Hallbybollen som kommer att gå av stapeln den 4-6 januari 2021 kommer publiceras kring månadsskiftet april/maj.

Ta hand om er och hoppas att vi ses nästa år!

/Hallbybollens cupteam