Senaste nytt från Hallbybollen

Vi ställer inte in – vi ställer om

Vår ambition är att kunna göra genomföra Hallbybollen 4-6 januari 2021 och ge alla deltagare en fantastisk handbollsupplevelse. Vi ser att det finns ett stort intresse ute i Handbollssverige. Vi i cupteamet följer noggrant utvecklingen och arbetar för fullt med att planera cupen. För att kunna genomföra en säker turnering ser vi att vi kommer att behöva göra vissa förändringar och det hoppas vi att alla har förståelse för. Säkerheten är viktigast! Vi arbetar just nu intensivt med att ta fram ett ändrat upplägg kring boende, mat, spelschema mm för att kunna följa riktlinjer och rekommendationer från SHF, myndigheter, kommunen med flera. Mer info kommer inom kort.

Logi

Vi arbetar för fullt med att säkerställa att boendealternativen uppfyller rekommendationerna. Vi kommer att kunna erbjuda hårdförläggning även denna gång, dock inte i samma utsträckning som vi brukar ha. Vår ambition är att erbjuda boende på hotell till betydligt fler deltagare än tidigare.

Vi har nu stoppat bokning av Hårdförläggning i Cup manager. Det finns platser kvar på Hotell och dessutom finns möjligheten att välja alternativen Eget boende eller Lokalt lag . Om man vill stå i kö för Hårdförläggning kan man välja ” Önskar stå på reservlista för hårdförläggning ”.

Anmälningar och deltagarantal

Ett stort antal lag har redan anmält sig. För att kunna genomföra en säker turnering kommer vi tyvärr inte att kunna ta emot lika många lag som tidigare år. Säkerheten är viktigast! Därför har vi gjort justeringar av antal lag i några åldersklasser. I nuläget är flera av våra klasser fulltecknade men det går att ställa sig på reservlista.

Vi har fått en del frågor om sidan Anmälda lag . Här syns alla lag som anmält sig även om man inte är godkänd än eller om man står på reservlista. För att bli godkänd måste man betala in sin anmälningsavgift. Lag som står på reservlista väntar med att betala in sin anmälningsavgift tills man har erbjudits plats.

Transporter

Vi vill redan nu flagga för att vi inte kommer att kunna erbjuda cupbussar och fria resor med länstrafikens bussar som tidigare år. Detta innebär att alla lag måste fixa egen transport. Det finns dock goda förbindelser med lokaltrafiken till hallarna. Självklart kommer vi då dra bort kostnaden för detta från deltagarkorten och mer info kommer

Sammanslagning av klasser

Ytterligare en ändring är att vi slår ihop F9 och F10 respektive P9 och P10 till varsin klass. De kommer då att spela kortplanshandboll (precis som U10 spelar i de flesta distrikt). Berörda lag har i F9 respektive P9 har fått särskild information.

Om ni har frågor skickar ni dessa enklast via ert lagkonto i CupManager om ni redan är anmälda eller annars till bolleninfo@hallbyhandboll.se .