Måltider

Frukost

Frukost för de lag som övernattar på hårdförläggning serveras på skolan/boendet eller en närliggande skola kl 06.30 – 10.00 på lördag den 6/1 och söndag den 7/1. På mindre boenden som inte ligger i närheten av en skola där frukost serveras, kan självservering förekomma.

Frukosten består 2 sorters bröd, pålägg, fil, mjölk, müsli, flingor, juice och kaffe/te. För de som anmält specialkost finns laktos- och glutenfritt alternativ. OBS, vid frukostservering där vi inte har tillgång till skolköket, ersätts mjölk med chokladmjölk (pulver) eftersom vi inte har tillräckligt med kylutrymme.

Lunch och Middag

Lunch och middag serveras på två platser under cupen, på Junedalsskolan (intill Idrottshuset) och på Elmia där det finns två restauranger. Deltagarkortets färg avgör på vilken plats laget äter: Grönt kort= Junedal och Rött kort= Elmia.

Meny och tider

Lunch serveras:
Lördag 6/1 och söndag 7/1 kl 11.00-15.00

Middag serveras:
Fredag 5/1 kl 15.00-20.00
Lördag 6/1 kl 18.00-21.00 (senarelagd p.g.a. landskampen)

Matsedel:
Fredag middag: Tacobuffé
Lördag lunch: Nötfärsbiff med sås och potatis
Lördag middag: Kycklinggryta med ris
Söndag lunch: Köttfärssås och pasta

Övrig information

Varmrätterna innehåller ej gluten, laktos eller fläskkött.

Enstaka måltidskuponger kan köpas i cupcentrat på Elmia för 75 kr/st. OBS att p.g.a. kapacitetsskäl är det endast möjligt att köpa extra lunchkuponger för lunch på Elmia.

Det är mycket viktig att lagen håller sig till sin tilldelade restaurang eftersom antalet portioner är uträknat efter detta. Vi ligger idag också exakt på maxkapaciteten i antal personer som kan serveras i Junedalsskolans matsal, så om undantag görs för några lag så riskerar andra deltagare att drabbas av att mat tar slut, extra väntetid osv.

Säkra Stormtrivs Atteviks Hobby Mårdskogs Passera Xano Elite Hotel Bolt City Hotel Länsförsäkringar O'Learys Tosito ITAB JEMAB Nybergs bil Rosenlunds Åkeri Work System