Begränsad framkomlighet vid Idrottshuset! - Hallbybollen

Begränsad framkomlighet vid Idrottshuset!

Skrivet av Jesper Laurin 28 december 2017 12:19
Ändrad av Jesper Laurin 02 januari 2018 23:00
Gamla A-hallen i Idrottshuset är nu riven och bygget av den nya A-hallen pågår!

Det innebär att Lagermansgatan där tidigare huvudentrén till Idrottshuset fanns är avstängd och denna entré är borta. Entré till hallarna i Idrottshuset är nu endast från Gjuterigatan och det är inte möjligt att åka bil eller buss via Lagermansgatan till Idrottshusets entréer från Brunnsgatan, utan bara från Gjuterigatan!

Det är p.g.a. den begränsade framkomligheten mycket trångt och framförallt bussar skall inte alls åka in via Brunnsgatan då det i princip är omöjligt att vända! Vi rekommenderar även att bussar undviker Gjuterigatan då det som sagt är mycket trångt.

Cupbussarnas hållplats vid Idrottshuset är också flyttad från Lagermansgatan p.g.a. den är avstängd. Mer info om hållplatser, busstider etc kommer inom kort här på hemsidan och via appen.

/Cupteamet

Nästa nyhet: Boendeinformation publicerad!

Skrivet av 27 december 2017 08:56
Nu har vi publicerat information om era lags boenden och ni kan se det när ni loggar in på lagkontot. Vi rekommenderar er som har hårdförläggning att ni kontaktar era förläggningsvärdar i förväg för att komma överens om tid för ankomst till skolan så att allt skall gå så smidigt som möjligt och ni inte skall behöva vänta i onödan.Incheckning av laget, utlämning av gästkort och landskampsbiljet... Läs mer