Viktig information inför cupen

”Chaufförer”

Vi har fått en del frågor om vi kommer att tillåta att föräldrar som utgör ”chaufförer” till lagen kan få tillträde även till de hallar där vi inte kommer att tillåta publik för att undvika trängsel. Berörda hallar är hallar som saknar läktare (Idrottshuset B och C, Sandahallen och Attarpshallen B).

Vi har beslutat att tillåta att fem chaufförer per lag får tillträde till dessa hallar men endast under den tid som det egna laget spelar sin match.

  • Varje lag kommer att få fem ”chaufförsbiljetter” i samband med incheckningen.
  • Dessa biljetter visas upp tillsammans med giltigt vaccinationsbevis och legitimation för publikvärden i berörda hallar.


Transport

För er som har bokat deltagarkort i kategori A (hårdförläggning inkl transport, C (hotell) samt D (eget boende) ingår transport. Ni visar upp era deltagarkort för att åka på länstrafikens bussar. Vi kommer att gå ut mera information om de olika linjerna som är mest lämpliga närmare inpå cupen. Inför och efter landskampen kommer det att sättas in extra bussar.

För lag som spelar i Attarpshallen A och B i Bankeryd kommer det att finnas en särskild cupbusslinje mellan Idrottshuset och Attarpshallen som körs av vår samarbetspartner Smålandsbussen.

Vi vill också påminna om att man i kollektivtrafiken enligt gällande restriktioner ska bära munskydd om det råder trängsel. Hallbybollen kan tyvärr inte tillhandahålla munskydd för deltagande lag så därför uppmanar vi er att vara förberedda.


Hur förbereder ni er inför turneringen?

Vi vill be er att skicka in bilder på hur ni förbereder er inför turneringen. Bilderna kommer sedan att visas på skärmarna i Husqvarna Garden samband med landskampen. Det kan både vara på enskilda spelare eller hela laget. Bilderna mailar ni till mikael.jansson@fairlink.se. Glöm inte att skriva vilket lag som skickar in bilderna .Vi har fått en del frågor om spelschemat och boende och vill påminna om att spelschemat kommer att publiceras vecka 51 och boendet publiceras vecka 52.