Säkra din plats!!!

Nu är det mindre än 4 månader kvar tills vi blåser igång första matchen för Hallbybollen 2020. Vi kan med stor glädje konstatera att det är ett mycket stort intresse för vår cup även i år med mer än 330 anmälda lag redan nu. Vi har flera nya föreningar som valt oss som sin föreningscup och är förstås även glada för alla föreningar och lag som troget återkommer varje år.

I vissa klasser finns det just nu bara enstaka platser kvar medan det är lite fler platser kvar i andra klasser. Om det finns utrymme så kommer vi självklart göra justeringar. Så vill ni säkra en plats så rekommenderar vi att ni anmäler er så snart som möjligt.

Även i våra boenden börjar det fylla på. Framför allt ”Kategori A, Hårdförläggning inkl transport”, där vi just nu bara ha enstaka platser kvar. Vi jobbar på att få fram fler boenden i den kategorin men vi vill även slå ett slag för ”årets nyhet”, nämligen ”Kategori B, Hårdförläggning exkl transport”. Här bor man på skola el liknande som ligger något i utkanten av stan men där man inte kan utnyttja våra cupbussar eller länstrafikens bussar för att åka emellan. En väldigt bra lösning om man tillgång till egna bilar eller minibussar. Denna lösning är också billigare än kategori A (eftersom det ju inte ingår transport). Kostnaden för ett sådant deltagarkort är 1150 kr istället för 1300 kr så man kan spara en hel del. Avståndet mellan dessa boenden och spelplatserna är mellan 10-25 min med bil så det är fullt rimligt tidsmässigt att jämföra med att åka buss. Vi har flera lag som redan valt detta alternativ men här finns det flera platser kvar.

I vår cupinbjudan kan ni läsa mer om de olika alternativen. Cupinbjudan som PDF.

Det kan vara så att ni hamnar på reservlistan vid anmälan (antingen på grund av att det är fullt i klassen eller på det valda boendet) men då håller vi koll och håller er uppdaterade om läget. Så tveka inte att skicka en anmälan.

Om ni vill komma i kontakt med oss så gör ni det enklast via ert lagkonto i CupManager (om ni redan är anmälda). Annars är ni välkomna att maila oss på bolleninfo@hallbyhandboll.s e .

/Hallbybollens Cupteam