Med anledning av de senaste restriktionerna från SHF

Med tanke på de senaste restriktionerna som har kommit från SHF tidigare i veckan (vecka 34) har vi tillfälligt satt ett lägre tak i de olika åldersklasserna än vi hade planerat. Om vi ska kunna följa SHFs restriktioner så som dem ser ut idag kan vi i nuläget inte ta emot så många lag som vi normalt gör. Det innebär att en del klasser redan är fulltecknade men det går bra att anmäla sig och ni hamnar då på reservlista. Vi hoppas förstås att restriktionerna kommer att lätta och då kommer vi att öppna upp fler platser.

Om ni hamnar på reservplats så behöver ni inte betala anmälningsavgiften förrän vi har meddelat att ni har fått plats.

Vi har även behövt sätta en gräns för våra hårdförläggningsalternativ. Därför kan det vara så att ni får en plats i klassen men att ni kanske inte kan välja det boendealternativ som ni hade tänkt er från början. Vi har fortfarande gott om platser på hotell och där kan ni själv välja mellan olika prisklasser och läge. Vill ni istället stå i kö för en plats på hårdförläggning så kan ni välja det alternativet.

Vi bevakar förstås utvecklingen kontinuerligt och jobbar hårt med att hitta bra lösningar för att kunna genomföra en säker turnering och att kunna ta emot fler lag.