Hallbybollen 2022 ställs in

Som många av er säkert redan har hört så meddelade Regeringen och Folkhälsomyndigheten på presskonferensen tidigare i dag att man avråder från deltagande i olika typer av cuper och läger inomhus fram till och med 16 januari. Smittspridningen har ju ökat och som vi tidigare har skrivit så går hälsa och säkerhet först och det är med stor sorg som vi efter dagens presskonferens måste meddela att Hallbybollen 2022 ställs in.

Vi har jobbat mycket intensivt det senaste året med att anpassa cupen till gällande restriktioner och rekommendationer och har hela tiden försökt att hitta upplägg som uppfyller kraven. Vi värnar om ungdomsidrotten och vill att alla ska kunna uppleva glädjen och gemenskapen som en cup innebär. Vi kommer att kontakta alla lag via vårt cupsystem CupManager efter årsskiftet angående återbetalning av erlagda deltagaravgifter och ber lagen att ha tålamod tills vi går ut med information. 

Vi kommer nu att boka av hotell och hårdförläggningar, våra matleverantörer mm. Lag som har bokat eget boende ansvarar själv för sina avbokningar. 

 Ett stort tack till alla er som hela tiden har varit otroligt positiva och delaktiga i vårt försök att kunna genomföra turneringen och så hoppas vi att vi ses i januari 2023.