Domaranmälan till Hallbybollen 2023

Vill du utvecklas som domare och vara med om en härlig cupupplevelse? Då ska du söka till Hallbybollen, en av Sveriges största ungdomsturneringar i handboll med ungefär 400 lag. Cupen spelas den 5-7 januari 2023 (torsdag-lördag). Välkommen med din anmälan!

Vi tar emot domare på alla nivåer, både DU 1-2 (tidigare föreningsdomare), DU 3-4 och högre. När du anmäler dig vill vi gärna veta vilken utbildning du har gått den här hösten, när och var. Om du ännu inte har gått utbildning så skriver du istället vilket tillfälle du ska gå (vilken nivå, var och när).

Det är viktigt för oss att du tycker om att döma och att du är väl insatt i alla regler. Alla matcher är viktiga och vi anser att det är viktigt med bra domare i alla klasser.

Lite info om turneringen
Vi räknar med att kunna använda de flesta hallarna som vi har använt tidigare, bl.a. Idrottshuset i Jönköping, några planer på Elmia samt ett antal hallar i Jönköping och Huskvarna. Under Hallbybollen 2023 erbjuder vi spel i U19, U16, U14, U13, U12, U11, U10 och U9 samt parahandboll.

Tävlingsbestämmelserna kommer att uppdateras under hösten och kommer att publiceras på Hallbybollens hemsida (www.hallbybollen.se).

Vad får jag som domare?
Arvodet per match är 100 kr (för alla matcher oberoende åldersklasser).

Speltiden är 2x12 min för U9-14 och 2x15 min för U16 och U19.

Du får ersättning för dina resor. Den betalas ut tillsammans med ditt domararvode några dagar efter cupen. Vi behöver då ha kvitto på tåg- eller bussbiljetten (2:a klass) och ev parkeringsbiljetter. Om du åker bil så är det samåkning med andra domare som gäller (precis som under seriematcher). När du begär milersättning så utgår vi från din bostadsadress i Domarwebben.

Som tidigare år så ordnar vi boende på hotell för er som behöver det och där ingår förstås frukost.

Alla domare får deltagarkort som berättigar till lunch och middag dag 1, frukost, lunch, middag dag 2, frukost och lunch dag 3.

Om ni inte har tillgång till egen bil så ser vi till att ni får transport till hallarna (i första hand med cupbussarna).

När vi tillsätter domare till matcherna så utgår vi bl.a. från din ålder och erfarenhet. Vi kommer att tillsätta matcherna så rättvist som möjligt. Men alla matcher är lika viktiga! Själva matchtillsättningen kommer att bli klar några dagar före turneringen.

I samband med din anmälan vill vi att du anger vad du har för tröjstorlek då vi hoppas att vi ska kunna ta fram en domartröja till er som ett minne från Hallbybollen. Men vi räknar förstås med att du även har med dig egna domarkläder.

Har du en annan domare du vill döma med, skriv namn på denna.

När får jag besked om jag får döma Hallbybollen?
Du kan inte räkna med att bli godkänd direkt i samband med din anmälan utan vi kommer att avvakta anmälningsläget och vilka domarnivåer vi har tillgång till.
Om du får förhinder eller ändrade planer och inte längre kan döma Hallbybollen ber vi dig att kontakta oss på en gång så att vi kan ta bort din anmälan, annars räknar vi med att du vill döma Hallbybollen.

Varmt välkommen till Hallbybollen 2023! Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig! Du kontaktar oss enklast genom att skicka ett meddelande via ditt domarkonto i CupManager

Hallbybollens cupteam

Du är inloggad som {{loggedInAs}}
Dina uppgifter har hämtats automatiskt
Du verkar ha använt CupManager innan.
Om du vill kan vi hämta dina uppgifter automatiskt
Du har använt CupManager innan.
logga in för att hämta dina uppgifter

Skriv in din epost igen

Du är inloggad som {{loggedInAs}}
Dina uppgifter har hämtats automatiskt

Kontaktinformation


Bankuppgifter

Du måste ange dina bankuppgifter. Dessa använder vi för att kunna betala ut dina pengar.

Välj land först

Licenser

Här kan du välja vilka licenser eller nivåer du är behörig till.


Annat


Avtal

Läs igenom avtalet, och godkänn det sedan nedan. Detta krävs att du godkänner för att du skall kunna gå vidare med din anmälan.

Som domare under Hallbybollen 2023 förbinder jag mig att vara väl förberedd inför matcherna. Jag dömer de matcher jag blir tilldelad och är på plats i god tid.

Du som är 15 år och äldre ska kunna visa upp utdrag från belastningsregistret (du kan visa upp samma utdrag som du har beställt i samband med din domarutbildning).

Om du behöver boende via Hallbybollen kan det vara så att du kommer att bo på samma hotell som lag eller föräldrar. Därför förväntar vi oss att du uppträder professionellt.

Självklart är det nolltolerans när det gäller förtäring av alkohol under hela Hallbybollen.

Personuppgifter

Om turneringen vill kan de visa mitt namn offentligt, t.ex. för att andra domare ska kunna välja mig som partner, eller i matchtabeller i turneringens spelschema

När du har skickat in anmälan väljer du ev. partners och anger vilka tider du kan döma.