Supporter
Publik

Vi kommer i nuläget inte tillåta publik på några matcher. Vi har en del hallar där vi inte kan garantera de avstånd som föreskrivs av bl.a. SHF då det saknas läktare. I andra hallar finns det utrymme men inte möjligheten att kunna ha numrerade platser. Även om publikgränsen skulle höjas under hösten/vintern så räknar vi ändå inte med att tillåta publik då vi vill undvika risk för smittspridning och istället vill använda de hallar där det finns läktare eller sidoutrymmen för lagen så att ni kan ha en möjlighet att samlas mellan matcherna i anslutning till hallarna. Vår plan är då att kunna ha särskilda rader/platser där lagen kan vistas. Endast platser som anvisas av våra hallvärdar får utnyttjas.

OBS att detta endast är preliminärt och beroende av gällande riktlinjer.

Eftersom vi inte tillåter publik kommer vi att sända samtliga matcher via SolidSport.

Transport

I de fall lagen behöver ta hjälp av föräldrar för transporter så är vår målsättning att varje lag ska kunna anmäla max 5 personer för detta. Personerna kommer då att få ett särskilt deltagarkort som berättigar till inträde till hallen där laget spelar sin match. I vissa hallar kan det dock vara omöjligt att placera dessa medföljande på ett Corona-säkert sätt och de kan då behöva vänta utanför.

Lagen ansvarar då för att själva boka boende för dessa föräldrar direkt med hotellen. Från och med i år bokar lagen själva vilket hotell de önskar bo på, så det finns möjlighet att samordna den bokningen så fort laget har bokat för sig själva.
Säkra Stormtrivs Atteviks Hobby Mårdskogs Passera Elite Hotel City Hotel Länsförsäkringar O'Learys Tosito JEMAB Nybergs bil Rosenlunds Åkeri Bygginvest Destination Jönköping Kempa Ny position FC Gruppen Stadium ICA Maxi Stormarknad INEV Axelent Nordic Wellness HAGS SmålandsBussen Huset Invest CaféBar Skanska Rental Hall Media