Måltider och specialmat

Frukost

Vår ambition är att kunna servera frukost på de allra flesta förläggningarna, men i nuläget vet vi inte i vilken omfattning vi får använda oss av matsalarna. Frukosten kommer troligen att bestå av en färdigpackad frukostpåse pga restriktionerna.

I de fall vi inte har möjlighet att servera frukost på förläggningen så serveras den i närmast liggande förläggning. Frukost serveras från kl 6.30.

Lunch och Middag

Servering av lunch och middag för lag som köper deltagarkort kommer att skilja sig mycket från tidigare år. På grund av restriktionerna är det i nuläget i första hand färdiga matlådor som kommer att kunna hämtas på särskilda platser.

I första hand bör lagen ta med sig sina matlådor och äta dem på sitt boende. För övriga lag är vår tanke att upprätta ett schema där varje lag får en viss tid i våra matsalar där de intar sina måltider. Detta för att vi ska kunna säkerställa avstånd. I schemat kommer vi då så långt det är möjligt att ta hänsyn till lagens matchtider.

Mer information om matsedel och tider publiceras senare under hösten.

Med hänsyn till situationen kring Corona och för att kunna följa FHMs rekommendationer och SHFs riktlinjer kan vi behöva ändra platser, tider och rutiner kring servering av måltider.

Specialmat

Det är mycket viktigt att ni anmäler specialmat för de deltagare som behöver det så tidigt som möljigt dock senast den 1 december. För specialkost som anmäls efter det kan vi inte garantera att vi kan lösa det. Registrera specialkost gör man under "Boka deltagarkort och specialmat". Det är särskilt viktigt i år eftersom maten kommer att packas i färdiga frukostpåsar och matlådor!


Mer information kommer publiceras löpande och kommer att skickas ut till kontaktpersoner och lagledare via vårt cupsystem CupManager.
Säkra Stormtrivs Atteviks Hobby Mårdskogs Passera Elite Hotel City Hotel Länsförsäkringar O'Learys Tosito JEMAB Nybergs bil Rosenlunds Åkeri Bygginvest Destination Jönköping Kempa Ny position FC Gruppen Stadium ICA Maxi Stormarknad INEV Axelent Nordic Wellness HAGS SmålandsBussen Huset Invest CaféBar Skanska Rental Hall Media