Måltider

Frukost

Frukost för de lag som övernattar på hårdförläggning serveras på skolan/boendet eller en närliggande skola kl 06.30 – 10.00 på söndag den 5/1 och måndag den 6/1. På mindre boenden som inte ligger i närheten av en skola där frukost serveras, kan självservering förekomma.

Frukosten består 2 sorters bröd, pålägg, fil, mjölk, müsli, flingor, juice och kaffe/te. För de som anmält specialkost finns laktos- och glutenfritt alternativ. OBS, vid frukostservering där vi inte har tillgång till skolköket, ersätts mjölk med chokladmjölk (pulver) eftersom vi inte har tillräckligt med kylutrymme.

Lunch och Middag

Lunch och middag serveras på tre platser under cupen, på Junedalsskolan (intill Idrottshuset), på Per Brahegymnasiet (i centrala Jönköping) och på Elmia där det finns två restauranger. Deltagarkortets färg avgör på vilken plats laget äter: Grönt kort = Junedal, Gult kort = Per Brahe och Rött kort = Elmia.

Meny och tider

Lunch serveras:
Söndag 5/1 och måndag 6/1 kl 11.00-15.00

Middag serveras:
Lördag 4/1 kl 15.00-20.00
Söndag 5/1 kl 16.00-18.00 samt 19.30-21.00 (paus p.g.a. landskampen)

Matsedel:
Lördag middag: Kycklinglårfilé med ris och currysås
Söndag lunch: Panerad fisk med kall sås och potatis alt. Nötköttsgryta med potatis
Söndag middag: Köttfärssås och pasta (Gjord på nötfärs)
Måndag lunch: Korv Stroganoff med ris (Gjord på kycklingkorv)

Övrig information

Varmrätterna finns alltid med gluten-, laktos- och fläskfritt alternativ. Men det är alltid viktigt att man frågar i restaurangen om man är osäker!

Enstaka måltidskuponger kan köpas i cupcentret på Elmia för 75 kr/st. OBS att p.g.a. kapacitetsskäl är det endast möjligt att köpa extra matkuponger till restaurangerna på Elmia.

Det är mycket viktig att lagen håller sig till sin tilldelade restaurang eftersom antalet portioner är uträknat efter detta. Vi ligger idag också exakt på maxkapaciteten i antal personer som kan serveras i Junedalsskolans matsal, så om undantag görs för några lag så riskerar andra deltagare att drabbas av att mat tar slut, extra väntetid osv.
Säkra Stormtrivs Atteviks Hobby Mårdskogs Passera Elite Hotel City Hotel Länsförsäkringar O'Learys Tosito JEMAB Nybergs bil Rosenlunds Åkeri Bygginvest Destination Jönköping Kempa Ny position FC Gruppen Stadium ICA Maxi Stormarknad INEV Axelent Nordic Wellness HAGS SmålandsBussen Huset Invest CaféBar Skanska Rental Hall Media