Landskampsbiljetter

För alla er som inte har biljetter genom era deltagarkort till landskampen under Hallbybollen 2020 så kan ni nu säkra dem genom ett av två olika alternativ:
Biljett via Svenska Handbollsförbundet

Det är äntligen dags för den sista uppladdningen inför säsongens höjdpunkt - EM 2020 på hemmaplan! Den 5 januari förbereder sig landslaget traditionsenligt i Kinnarps Arena tillsammans med tusentals ungdomar. Denna gång står premiärmotståndaren från VM 2019, Egypten, för motståndet och vi hoppas att ni vill vara med oss på plats i arenan och uppleva den känslofyllda uppladdningen!

Biljetterna släpptes den 29 oktober och du kan säkra din biljett på handboll.ebiljett.nu. (Det tidigare förköpserbjudandet har nu gått ut eftersom biljetterna har släppts officiellt)Föreningserbjudande

Det är äntligen dags för den sista uppladdningen inför säsongens höjdpunkt - EM 2020 på hemmaplan! Den 5 januari förbereder sig landslaget traditionsenligt i Kinnarps Arena tillsammans med tusentals ungdomar. Denna gång står premiärmotståndaren från förra VM 2019, Egypten, för motståndet och vi hoppas att ni vill vara med oss på plats i arenan och uppleva den känslofyllda uppladdningen!

Vi hälsar att föreningar varmt välkomna till landskampen med ett specialerbjudande, ståplats för 120 kr (minst 10 st/ bokning). Boka dina biljetter via david@smalandblekingehandboll.com. Det finns ett begränsat antal biljetter, så det är först till kvarn som gäller.

Föreningserbjudandet som PDF

Vi ses på läktaren!

Stefan Lövgren, VD
Svenska Handbollslandslaget

Reidar Hallberg
Hallbybollen

Björn Rafton
Småland-Blekinge HF
Säkra Stormtrivs Atteviks Hobby Mårdskogs Passera Elite Hotel City Hotel Länsförsäkringar O'Learys Tosito JEMAB Nybergs bil Rosenlunds Åkeri Bygginvest Destination Jönköping Kempa Ny position FC Gruppen Stadium ICA Maxi Stormarknad INEV Axelent Nordic Wellness HAGS SmålandsBussen Huset Invest CaféBar Skanska Rental Hall Media